home archief
16 september 2010 5.000 Boekbaby's bij vanaf 1 januari 2011
De groei van Boekbaby's komt er dankzij de voordelige instapvoorwaarden die Stichting Lezen en LOCUS aan de gemeenten konden aanbieden. Daarbij financieren Stichting Lezen en LOCUS het babypakket als de gemeente de kosten voor het peuterpakket draagt. Zo kwam er voldoende financiƫle ruimte om in plaats van 5.000 kinderen, 10.000 kinderen pakketten cadeau te doen.

Wie doet mee?
De Boekbaby's-gemeenten vanaf 1 januari 2011 zijn: Anzegem, Berlare, Beernem, Bertem, Beveren, Borsbeek, Buggenhout, Dendermonde, Genk, Gistel, Ham, Hamme, Heusden-Zolder, Hooglede, Hoogstraten, Ieper, Jabbeke, Kortemark, Kortrijk, Laarne, Langemark, Lebbeke, Lochristi, Lokeren, Lommel, Lovendegem, Mechelen, Menen, Merelbeke, Middelkerke, Nijlen, Peer, Schoten, Sint-Gillis-Waas, Sint-Katelijne-Waver, Stekene, Temse, Waregem, Wetteren, Wichelen,Wingene, Zele, Zomergem, Zonhoven en Zwevegem.


Boekstart is een project van Iedereen Leest in samenwerking met de openbare bibliotheken. Iedereen Leest wordt gesubsidieerd door het Vlaams Fonds voor de Letteren en staat onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin.